• Română
    • Русский
    • English

Depăşeşte cei mai buni vitezomani la Chişinău Criterium cu dispozitivele Garmin

Pe 28 mai curent va avea loc cursa de ciclism Chisinau Criterium, desfăşurată pe străzile centrale ale Chişinăului pentru a patra oară. Prima cursă cu bicileta a avut loc în anul 2014. Competiţiile s-au desfăşurat cu susţinerea Federaţiei de Ciclism din Republica Moldova.


De ce are nevoie bicileta de computer de ciclism?

Particularităţile funcţionale ale computerului de ciclism pot fi diferite. Acesta poate calcula doar viteza cu care vă deplasaţi, poate număra kilometrajul, dar şi poate identifica câte beneficii aţi căpătat în urma mersului pe bicicletă, de asemenea computerul de ciclism îndeplineşte rolul de vitezometru, rolul ceasului, măsoară tempoul de deplasare, indică distanţa parcursă, mereu indică viteza actuală de conducere, timpul mersului şi multe altele necesare cicliştilor.

De la accesorii pentru bicicletă precum faruri, radare, contoare de intensitate, până la computere complete de ciclism. Unii dintre cei mai renumiţi ciclişti mondiali, cum ar fi Alejandro Valverde, Peter Sagan care se poziţionează în top 10 al celor mai buni ciclişti din lume, utilizează computerele de ciclism GARMIN Edge 520, pentru antrenamente mai eficiente, astfel încât în momentul potrivit să vă dedicaţi în totalitate cursei.

Puteți vedea datele de ciclism, fără a lua ochii de pe drum, dispozitivul Garmin are un indicator facil, care este pur și simplu montat pe arcul ochelarilor de soare – informația despre călătorie este vizualizată chiar în faţa ochilor.

Seria computerelor de ciclism EDGE oferă cele mai importante date despre performanţa, realizările, timpul necesar de recuperare (cu utilizarea senzorului de ritm cardiac, prin intermediul ANT+) şi multe altele, astfel încât veţi reuşi cu uşurinţă să faceţi faţă celor mai dificile antrenamente. Pentru aceasta va fi necesar să ataşaţi la volan computerul de ciclism şi să pedalaţi către punctul final.

Indiferent de locul plimbării Dvs., în oraş sau în afara acestuia. nu este necesar să încheiaţi să finalizaţi cursa după apusul soarelui. Posesorii de automobile şi pietonii vor putea să vă observe datorită unui far inteligent pentru bicicletă – Garmin Varia UT800.

În acest an, Garmin a lansat un nou dispozitiv Vector 2 – un măsurător al intensităţii cu doi senzori, care sunt amplasaţi pe pedale. Când folosiţi Vector 2 cu un computer de ciclism compatibil sau cu un alt dispozitiv sportiv, puteţi avansa antrenamentele Dvs.la un nou nivel. În timpul mersului Vector 2 măsoară intensitatea totală, puterea piciorului stând şi drept, frecvenţa de pedalare şi datele dinamicii cicliste.

Toate dispozitivele de la GARMIN sunt concepute pentru a facilita antrenamentele Dvs., astfel încât să reuşiţi să vă focusaţi pe scopul stabilit.

Reamintim că la 28 mai va avea loc cursa de ciclism de anvergură Chisinau Criterium şi Garim – reprezintă partenerul oficial al cursei.

Grăbiţi-vă să vă înregistraţi!

Vă aşteaptă distracţii şi petrecerea timpului util, o mare de emoţii pozitive şi o mulţime de cadouri plăcute!