• Română
    • Русский
    • English

Doar două zile până la Kids Criterium by Naturalis 2018

Cea mai tare cursă de ciclism pentru copii Kids Criterium by Naturalis se apropie cu pași rapizi. Deja în această sâmbătă, pe 12 mai, începând cu ora 9:00, Piața Marii Adunări Naționale se va transforma într-un teren mare de joacă unde chiar și cei mai mici se vor putea plimba cu bicicletele, tricicletele, trotinetele sau rolele.

La ora 11:00 va fi dat startul curselor competitive pe biciclete cu două roți pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-13 ani, dar și a cursei pe triciclete și biciclete cu patru roți. Aceștia vor parcurge 400, 800 sau 1200 de metri la viteză pentru a vedea cine este cel mai rapid în fiecare categorie de vârstă. Toți participanții curselor competitive vor primi kit-ul de start și medalia la finiș.

Totodată, la ora 12:00 începe adevărata distracție. Asta pentru că va fi dat stratul cursei distractive Kids Velo Fun, unde fiecare mic amator al sportului, absolut gratuit și fără înregistrare prealabilă, va putea parcurge distanța de 400 de metri pe bicicletă, trotinetă, role sau orice alt mijloc de transport, fără a se întrece cu ceilalți participanți. Mai mult ca atât, primii 350 de copii vor primi un tricou cadou.

Kids Criterium by Naturalis 2018 este la cea de-a doua ediție, iar organizatorii cursei pentru copii sunt cel mai popular forum pentru femei din Moldova mama.md, organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri online 999.md. Au mai rămas locuri numărate, așa că grăbiți-vă să vă înregistrați copilul la curse, accesând acest link criterium.md/ru/register, sau veniți la Kids Velo Fun pentru ca piciul Dvs. să se distreze în cadrul unei curse necompetitive.