• Română
    • Русский
    • English

Fii sănătos împreună cu Hippocrates la Chișinău Criterium

Pe data de 26 mai, la Chișinău, va fi organizată cea de-a șasea competiție de ciclism Chișinău Criterium 2019. În mod tradițional, rețeaua de farmacii „Hippocrates” figurează ca partener al celor mai mari competiții sportive organizate de Sporter. Compania va sprijini evenimentul și de aceasta data, devenind pentru a patra oara partener oficial al cursei de ciclism Chișinău Criterium.

„Hippocrates - mai mult decât o farmacie!”

Hippocrates promovează și susține modul activ de viață, ajutându-ne să fim sănătoși, voioși și energici. În prezent, pe tot teritoriul Republicii Moldova activează 140 de filiale, iar numărul acestora este într-o creștere continuă.

Hippocrates - grija noastră este mereu alături!

Hippocrates Farmacie a pregătit în mod special pentru participanții și suporterii cursei de ciclism un program de sănătate interesant. În zona de start a orășelului Chișinău Criterium va fi amplasat un cort de firmă, unde fiecare participant va putea degusta anumite produse, va avea parte de cadouri și surprize utile.

  • participanții cursei de ciclism cu distanțele de 30 și 60 km vor putea degusta vitamine, izotonici și produse pentru prevenirea convulsiilor;

  • copiii și adulții vor primi un cadou util de la Hippocrates;

  • toți doritorii vor putea face o fotografie ca amintire cu Hippocrate;

  • toți doritorii își vor putea măsura tensiunea arterială, se vor putea cântări și își vor putea calcula indicele de masă corporală.

Veniți la cortul „Hippocrates Farmacie” și încărcați-vă cu energie pozitivă!

Reamintim, cursa circulara „Chișinău Criterium 2019” va avea loc pe străzile principale ale Chișinăului. La această cursă pot participa atât cicliști profesioniști, cât și începători. La înregistrare, fiecare participant își va putea alege una dintre distanțele potrivite: 15, 30, 60 km. 

În cadrul cursei Chișinău Criterium va avea loc competiția pentru copii Kids Duathlon și cursa distractivă de ciclism Velo Fun.

Pentru detalii despre evenimentul sportiv, accesați site-ul criterium.md.