• Română
    • Русский
    • English

Giant – partenerul tehnic al cursei de ciclism Chisinau Criterium


chisinau criterium, partener tehnic
Pentru al doilea an consecutiv, compania GIANT devine partenerul tehnic al cursei de ciclism Chisinau Criterium.


Reprezentanţii companiei vor activa în zona tehnică şi vor verifica bicicletele. Dacă aveţi nevoie să verificaţi bicicleta înainte de start, nu vă sfiiţi şi apropiaţi-vă încrezuți la specialiştii GIANT.

La etapa actuală, compania GIANT Manufacturing Co.Ltd deţine cele mai mari unităţi de producţie a tuturor tipurilor şi categoriilor de biciclete din lume.

La fabricarea bicicletelor Giant, sunt utilizate cele mai inovative tehnologii. Specialiştii companiei analizează şi elaborează permanent noi modalităţi de îmbunătăţire a calităţii şi siguranţei modelelor lansate. Experţii nu încetează colaborarea cu profesioniştii renumiţi ai sportului de ciclism şi iau în considerare doleanţele acestora în crearea unor modele noi şi îmbunătăţite.

partener tehnic, giantAtenţie! În ajunul Chisinau Criterium, salonul de biciclete Giant propune oferte rezonabile la achiziţionarea bicicletei Giant Rincon, care numai acum poate fi cumpărată la un preţ de 8350 lei (preţul standart 9400 lei).

Particularităţile bicicletei

Dacă doriți să vă pregătiţi pentru cursa de ciclism, atunci veniţi la magazinul GIANT de pe bul. Moscovei 9/1 sau accesaţi site-ul acestora pentru a echipa propria bicicletă cu toate cele necesare.

Fii o parte a cursei Chisinau Criterium! Înregistrează-te chiar acum şi nu rata ocazia să te plimbi împreună cu toţi prin Chişinău!