• Română
    • Русский
    • English

Grafit Holding susține sportivii care vor participa la cursa de ciclism Chișinău Criterium 2019

Ce este Grafit Holding?

Grafit Holding este un grup de companii, care activează pe piețele din Europa și SUA, specializate în procese automatizate de vânzări B2B.

Cu ce se ocupă și care este poziționarea pe piață?

Noi operăm pe diverse piețe de desfacere a mărfurilor, mizând pe unicitatea proceselor noastre automatizate și pe geografia extinsă a profesioniștilor noștri, înalt calificați. În cadrul grupului nostru, ajutăm clienții noștri să fie mai eficienți în activitatea lor prin mișcarea mărfurilor ce le au ca supra stocaj pe piețe unde există cerere pentru aceasta marfă.

Ne evidențiem de restul prin adoptarea unei politici interne diferite

În cadrul proceselor noastre de lucru, suntem dispuși nu doar să oferim un preț bun pentru un produs de înaltă calitate, dar și să micșorăm poluarea atmosferei prin micșorarea cererii de producere a unui nou produs. Având peste 270 de angajați instruiți, aspirăm să devenim lideri pe piața mondială a cererii și ofertei, grație tehnologiilor IT de ultimă oră.

Ce companii sunt incluse în grupul Grafit Holding?

În cadrul grupului Grafit Holding, în prezent, intră: Sovamax Trading, Eminia Trading, Lanius Trading, Agava Trading, Sovamax USA, RA Trading, Gamaiun Consulting, MTEAM.

Vrei să faci parte din marea familie Grafit Holding? Accesează site-ul nostru https://acasaemaibine.md/ sau pagina de Facebook  https://www.facebook.com/grafitholding/

Competiția de ciclism Chișinău Criterium 2019 se va desfășura pe 26 mai, pe străzile principale ale capitalei. La cursă pot participa atât cicliștii profesioniști, cât și amatorii, important este să alegeți distanța potrivită nivelului Dvs. de pregătire: 

  • Criterium MTB 15 km by Naturalis;

  • ROAD 30 km by Technosoft;

  • Criterium ROAD 60 km. 

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați link-ul: https://criterium.md/ro/register.