• Română
    • Русский
    • English

GSS-SECURITATE – garanţia securităţii dumneavoastră la Chisinau Criterium

Compania privată de securitate “GSS-SECURITATE” SRL, cu colectivul său de profesioniști care are o vastă experienţă în implementarea sarcinilor complexe de organizare vor asigura securitatea la cursa de ciclism Chisinau Criterium, în Piața Marii Adunări Naţionale.


Partener de securitate nu va permite nici o încălcări pe teritoriul desfăşurării cursei de ciclism. Personalul GSS-SECURITATE vor supraveghea desfăşurarea a Sport Expo în condiţii de siguranță, unde, timp de trei zile va fi amenajată o expoziție sportivă al partenerilor Chisinau Criterium.

GSS–Securitate posedă o strategie sigură de dezvoltare o înțelegere clară a pieței și a clienților. Gama largă de servicii planifică pe termen lung cooperarea avantajoasă reciprocă. Nivelul ridicat al competenței și calificările profesionale ale echipei crează relații strînse cu partenerii, îmbunătățind relațiile de afaceri.

Principiile de bază utilizate de strategia de securitate a companiei noastre sunt:

GSS-SECURITATE – Echipa de profesioniști

Activăm conform unei structuri de personal perfecționat, avînd în vedere experiența în domeniu acumulată de-a lungul anilor. Tradițiile fundamentale ale afacerilor profesionale de securitate sunt susținute de agenții care cu strictețe acționează în baza legii. Îndeplinim oricînd cu promtitudine și exactitate serviciile solicitate de D-stră. Personalul nostru combină tradiționalul cu activitățile inovatoare ale sistemului de securitate astfel încît succesul să fie atins în orice sarcină. Învăţăm şi ne dezvoltăm pentru a deveni cea mai bună echipă.

GSS-SECURITATE – În pas cu timpul (Up-to-date).

Analizînd solicitările pieţei obiectivul strategic al nostru este întotdeauna de a fi cu “un pas înainte.” În acest studiu utilizăm doar înalta calitate şi echipamentul modern precum şi utilizarea propriul nostru know-how.

GSS-SECURITATE – Este clienții noștri.

Principiul fundamental ce stă la baza relației cu clienții – este posibilitatea de a oferi servicii de calitate, de a coopera reciproc și avantajos. Asigurăm clienții cu cel mai înalt nivel de protecție, fără mari restricții asupra stilului său de viață. Suntem mereu preocupați de esenţa problemei şi se lucrează mereu la modelarea situaţiei. Grija pentru fiecare client – este punctul forte al companiei noastre. Pentru că ne respectăm clienții, știm cît de important este pentru ei să îi asigurăm cu informații amănunțite despre serviciile noastre. Mai știm, de asemenea, că datorită pieței pe care activăm, potențialii cliențI nu pot conștientiza calitatea superioară pe care o oferim decît în momentul prestării serviciilor noastre.

GSS-SECURITATE – Punct de reper.

Reușita activității companiei noastre este meritul experienței cu succes ma mult de 12 ani pe piață. Din propria experiență menționăm și demonstrăm cum modul de activitate corect, pentru ca clienții să se adreseze nouă prin recomandarea altora. Reprezentăm o companie demnă de urmat.

GSS-SECURITATE – În Viitor.

Obiectivul primordial al grupului de companii GSS–SECURITATE este de a oferi servicii de calitate care să permită siguranța profesională în diferite medii. Pentru aceasta noi depunem efort maxim, mereu întru perfecționarea continuă a standartelor. Stabilim obiective care cu succes le implimentăm. Acestea și alte aspecte ne axează pe poziția de frunte în furnizarea serviciilor de securitate.

GSS-SECURITATE – Cheia pentru afaceri de succes – Perfecţiunea.

În mediul de afaceri, mulți lideri doresc să fie absolut siguri, atît pentru siguranţa proprie cît și afacerea sa. În prezent, cererea de pe piaţă pentru serviciile de securitate cere numai profesionişti cu înaltă calificare, care pot răspunde rapid la ameninţările emergente interne şi externe. Toate acestea permit reducerea cheltuielilor şi o concentrare fixă axată pe afacerea D-stră. Grupul de companii GSS-SECURITATE îşi asumă responsabilitate pentru calitatea serviciilor de securitate. Încredere, onestitate, integritate, profesionalism, responsabilitate – acestea sunt principiile care ghidează GSS-SECURITATE, protejarea intereselor clienţilor săi de la toate tipurile de încălcări ilegale în cele mai extreme situaţii.

Noi preţuim reputaţia noastră şi respectăm cu stricteţe obligaţiunile contractuale în toate etapele, astfel, concentrându-ne pe stabilirea unui parteneriat pe termen lung, ghidat de principii de onestitate şi integritate.

GSS-SECURITATE – GARANŢIA SECURITĂŢII DUMNEAVOASTRĂ!

Aflați mai multe despre GSS-SECURITATE pe site-ul gss.md