• Română
    • Русский
    • English

Hippocrates – partener oficial Chisinau Criterium 2018

Rețeaua de farmacii Hippocrates încă o data devine partener al cursei anuale de ciclism Chisinau Criterium 2018.

În acest an, celebra rețea de farmacii Hippocrates este la a 15-a aniversare. În prezent, rețeaua de farmacii are 136 de filiale pe teritoriul Republicii Moldova și continuă să crească rapid.


Rețeaua de farmacii Hippocrates tradițional susține Chisinau Criterium 2018, promovând și menținând un stil de viață sănătos în rândul populației din Moldova. Toți cei interesați vor putea găsi cortul Hippocrates în PMAN, unde vor avea parte de un program interesant, degustări și surprize:
Toți participanții Criterium-18 vor primi cadou cremă cu protecție solară din gama Gerovital

Degustarea produselor izotonice, a produselor pentru prevenirea convulsiilor și a vitaminelor pentru fiecare participant Criterium-18 pe distanțele de 30 și 60 km
Toți copiii și adulții vor primi cadouri utile de la Hippocrates

O poză cu Hippocrates ca amintire și un cadou, tuturor celor care vor posta poza pe pagina de socializare cu hastagurile #hippocratesfarmacie, #criterium18
Toți doritorii vor putea să-și măsoare tensiunea, să se cântărească sau să-și calculeze indicele de masă corporală.
Veniți la cortul Hippocrates Farmacie și vă încărcați cu voie bună!
HIPPOCRATES – grija e mereu alături!

Recenzii:

Sportivii din echipa Sporter au testat efectul produsului izotonic Litorsal și a produsului anti-convulsiv. Vasile Panciuc își exprimă părerea:

“Litorsal conține tot necesarul de nutrienți alimentari – apă, săruri și carbohidrați. În timpul mersului pe bicicletă, sunt implicați toți mușchii, corpul este în mișcare și acest lucru are un efect foarte bun asupra stării generale a organismului. Cu toate acestea, mergând pe bicicletă în mod regulat, trebuie reținut că prima vreme apar dureri de mușchi. Acest lucru se simte mai ales în primăvară, când urci pe bicicletă după o pauză lungă. Pentru a evita acest lucru, este bine să luați produse izotonice. Acestea trebuie băute periodic în timpul exercițiilor, anticipând setea. Doza recomandată este de câteva ori pe fiecare kilometru de drum. Am testat mai multe izotonice, mi-a plăcut Litorsal. La început durerea de mușchi s-a micșorat, iar apoi a dispărut cu totul. Acum pot merge liniștit cu bicicleta și să nu-mi fac griji că voi avea din nou dureri de mușchi. Unul dintre principalele avantaje este că-i ieftin. E vândut în comprimate efervescente, câte un comprimat la un litru de apă. Prin urmare, 1 litru de izotonice costă doar 7 lei. E foarte plăcut faptul că gustul nu este prea concentrat și după ce beai nu simți un gust neplăcut. Într-adevăr un produs eficient!”


Încă o recenzie de care trebuie ținut cont, de la veloturistul român, Ciprian Zamfirescu, care a trecut cu bicicleta toată Europa de Sud în 67 zile:
“Băuturile sportive mențin viața organismului datorită carbohidraților și electroliților. Ele nu saturează organismul cu toate elementele necesare, dar stimulează producția de energie și contracția musculară. De asemenea, izotonicele îmbogățesc corpul cu vitamine. Mulți sportivi folosesc aceste băuturi atunci când fac antrenamente cardio intense și exerciții care necesită rezistență. În astfel de perioade, corpul transpiră profund, ceea ce poate duce la deshidratare. Înlocuirea apei obișnuite cu izotonice permite reumplerea rezervelor de electroliți. Astfel, nivelul corespunzător al lichidului din organism este menținut și se menține raportul normal acid-alcalin.
Pentru a reduce la minimum riscul convulsiilor serioase, este necesar să luați produse care conțin calciu și magneziu. În astfel de cazuri, când aveți multe sarcini grele, vă recomand suplimentul alimentar Anticarcel.
Am avut și eu convulsii severe la mușchiul gastrocnemian și pelvian, chiar dacă nu făceam mult efort și din când în când foloseam izotonice. Apoi am început să iau pliculețe cu acest produs pentru întreg sezonul, începând cu aprilie. Acum practic nu mai am astfel de probleme.“


Combinația dintre izotonicul Litorsal și suplimentul alimentar anti-convulsiv Anticarcel vă permite să obțineți cea mai bună performanță pentru a învinge.

Cursa de ciclism Criterium va aduna cicliștii amatori și profesioniști pentru a cincea oară. În mod tradițional, nu doar sportivii profesioniști pot participa la întreceri, dar și cei amatori. 


Participanții au posibilitatea să aleagă două distanțe pentru biciclete MTB și cursiere,  30 km sau 60 km, care trebuie să fie finisate în cel mult 1 oră 25 minute și respectiv, 2 ore 50 minute.

Pentru bicicliștii începători e prevăzută cursa în raza orașului, Velo Fun by Škoda.