• Română
    • Русский
    • English

Honda - partenerul oficial al cursei de ciclism Chișinău Criterium 2016



chisinau criterium, honda

La 18 septembrie, la Chișinău,  va da start cea de-a treia cursă de ciclism Chișinău Crtierium 2016, partenerul căreia a devenit distribuitorul oficial Honda în Moldova - Autospace SRL. Primul automobil oficial al cursei de ciclism Chișinău - Honda Civic Sedan va deschide competiția la ora 11:30.


Sedan Honda Civic - este o maşină care combină puterea, manevrabilitatea, economia de combustibil și tehnologia îmbunătățită a motorului, datorită căruia călătoria dvs. va fi extrem de economă. Regimul ECON contribuie la maximizarea eficienței de economisire a combustibilului, prin ajustarea parametrilor de funcționare a sistemelor de motor, transmisie, încălzire și răcire, precum și controlul vitezei de croazieră. Inima virtuoasă, este motorul său pe benzină i-VTEC 1,8 l., care asigură performanțele deosebite de exploatare ale automobilului Honda Civic Sedan. Transmisia automată este dotată cu cinci trepte de control electronic, necesare accelerării rapide și eficienței ridicate de combustibil. Pentru conducătorul auto, aceasta înseamnă mai multă putere, o schimbare mai lină a treptelor de viteză și lipsa zgomotului în plus.

chisinau criterium, sporter bike

În Moldova, Honda Civic Sedan este prezentată într-o echipare maximală și este dotată cu opțiuni, precum camera pentru mersul cu spatele, cruise control, senzori de lumină și ploaie, senzori de parcare în față și în spate, încălzirea scaunelor din față, sistem Bluetooth.

Susținerea sportului de ciclism - una din prioritățile companiei, istoria căreia începe în anul 1946 cu producerea bicicletelor cu motor. La scurt timp după apariția sa, compania Honda a început să proiecteze și să construiască propriile sale motoare, motociclete și automobile.

honda, chisinau criterium

Reamintim că, la 18 septembrie începe cursa amplă de ciclism Chișinău Criterium, la 32 și 48 km. În cadrul cursei de ciclism, va avea loc cursa distractivă prin Chișinău, Velo Fun 15 km. Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul criterium.md