• Română
    • Русский
    • English

La 1 mai se deschide sezonul școlii de ciclism pentru copii

Înscrieți-vă copilul la școala de ciclism, unde activează un antrenor profesionist, premiant la numeroase curse din țară și de peste hotare. Copiii dvs. vor învăța să stea și să meargă cu încredere pe bicicletă, să reacționeze corect și să depășească obstacolele neprevăzute.
Școala își începe activitatea pe 1 mai 2018.
Cursul constă din 10 lecții a câte 90 minute, pe parcursul a 5 săptămâni. Lecțiile vor avea loc în parcul Valea Morilor:
Marți - Joi 18:30-20:00
Sâmbătă - 10:00-11:30
Atenție! Primul antrenament este gratuit pentru toți copiii (1 mai 2018, 18:30)!
Copilul dvs. va învăța:
– Să călătorească pe drumurile publice în siguranță
– Să frâneze și să oprească corect
– Să cadă corect
– Să pedaleze și să comute vitezele corect
– Să coboare pe pante, să vireze și să intre pe curbă cu încredere

La finalizarea cursului, copiii vor susține un examen final, unde vor demonstra abilitățile dobândite. În mod solemn, absolvenților li se va înmâna permisul de conducere pentru bicicletă, dar și un certificat de finalizare a cursului la școala Sporter.
În plus, copiii iau parte la concursurile de ciclism, organizate la Chișinău. Apropo, un elev de la școala de ciclism pentru copii Sporter a ocupat locul trei la o cursă de MTB.
Un grup mic de până la 10 persoane este o opțiune ideală, în care antrenorul are posibilitatea să-I acorde atenție fiecărui elev și să-l ajute pe fiecare la însușirea tuturor abilităților necesare.

Fiecare elev al școlii de ciclism trebuie să dispună de bicicletă proprie și echipament de protecție. Casca de ciclism este un element obligatoriu!
Prețul cursurilor pentru începători: 600 lei tot cursul sau 80 lei lecția (în mod selectiv).

De asemeni, copiii care deja pot călători cu bicicleta sunt invitați în grupuri a câte 10. Sub îndrumarea antrenorului, copiii vor merge la mini-curse în parcurile orașului, vor dobândi abilități suplimentare și vor forma o echipă de pedalare.
Preț: 500 lei pe lună.

Înscrieți-vă copilul pe site-ul club.sporter.md sau prin telefon 076 76 99 94.

Despre antrenor:
Carțîn Victor – maestru al sportului la ciclism. Multiplu câștigător și participant la competiții naționale și internaționale de ciclism în perioada 2011-2014.
În anii 2012-2014, membru al echipelor profesioniste Gruppo Luppi Cycling Team (Italia), Construcciones Paulino Cycling Team (Spania).

Victor are educație sportivă de profil și experiență de lucru cu atleți profesioniști, amatori și copii.