• Română
    • Русский
    • English

LIBRARIUS este alături de participanții competiției Kids Duathlon 2019

Să descopere lumea, să cunoască și să se dezvolte - iată de ce are nevoie orice copil. Anume din acest motiv, LIBRARIUS a devenit partener oficial al competiției pentru copii Kids Duathlon 2019! 

LIBRARIUS reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova și colaborează atât cu edituri autohtone cât și cu edituri din Romania și Rusia. În cele 30 filiale, situate în diverse orașe din țară, sunt puse în vânzare cărți din cele mai diverse domenii: literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică: de la clasică universală pînă la cărți ale autorilor contemporani ș.a.; birotică și rechizite de birou, presă, hărți și globuri, cadouri, jocuri pentru dezvoltare dar și jucării. La dispoziția clienților stau întotdeauna librarii calificați; oricare ar fi interesele cumpărătorilor, LIBRARIUS îi așteaptă într-o atmosferă prietenoasă, cu o deservire la cel mai înalt nivel. 

Fiind o librărie de nivel european, LIBRARIUS tinde să devină un prieten fidel pentru clienții săi. Pe lângă faptul că sprijină cititorii maturi, librăria vine în întâmpinarea celor mai mici curioși încercând să contribuie activ la educarea, dezvoltarea și motivarea continuă a acestora. 

Kids Duathlon2019 reprezintă o competiție pentru copii, compusă din trei etape: alergare - ciclism - alergare. Evenimentul sportiv se va desfășura pe data de 25 mai, în cadrul cursei anuale de ciclism „Chișinău Criterium”. Linia de start și de finiș a „Kids Duathlon 2019” va fi instalată în Piața Marii Adunări Naționale.

Pentru mai multe detalii sau pentru a vă înregistra, accesați: https://criterium.md/ro/