• Română
    • Русский
    • English

Linella oferă doza de energie necesară la „Chișinău Criterium”. Ne vedem la START!

Rețeaua de magazine Linella promovează activ acțiunile care susțin mișcarea în aer liber și stilul de viață sănătos, astfel, în cadrul cursei urbane de ciclism – „Chișinău Criterium 2019”, Linella va pune la dispoziția tuturor cicliștilor doza de energie și vitalitate de care au nevoie, oferindu-le fructe proaspete și glucoză, pe parcursul și la finalul cursei.

Angajamentul companiei este să se dezvolte în continuu prin grija pe care o au față de client, prin efortul de a le asigura produse proaspete în fiecare zi, de a aduce noutăți și produse exclusive la prețuri accesibile. 

Implicarea în acțiuni care încurajează, adulții și copii deopotrivă, să practice sportul este un element esențial în strategia Linella. Rețeaua de magazine Linella susține cu mândrie nu doar campionii care se întrec pentru medalii, ci și amatorii care încearcă zi de zi, să-și depășească propriile limite. 

Astfel, Linella îi așteptă pe toți iubitorii de sport la linia de start, să descopere împreună bucuria mișcării în aer liber, fie ca participanți,  fie în calitate de susținători ai obiceiurilor sănătoase.

Competiția de ciclism Chișinău Criterium 2019 se va desfășura pe 26 mai, pe străzile principale ale capitalei. Dacă nu v-ați înregistrat încă, mai aveți timp s-o faceți, alegând una dintre distanțele:

  • Criterium MTB 15 km by Naturalis;

  • ROAD 30 km by Technosoft;

  • Criterium ROAD 60 km.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați link-ul: https://criterium.md/ro/register.