• Română
    • Русский
    • English

Locals - partenerul media al cursei de ciclism „Chișinău Criterium 2019”

Partenerul media al celei de-a șasea curse anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019” este revista online Locals.md. Evenimentul sportiv va avea loc duminică, 26 mai. Participanții vor concura pe trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

Locals este o revistă online zilnică despre evenimentele din Chișinău și Moldova. Sarcina proiectului este de a colecta cele mai interesante informații despre ceea ce se întâmplă în Chișinău, de a spune despre locuri și evenimente, concerte și master-class-uri, de a scrie despre oamenii talentați din orașul nostru, pentru a arăta că noi, locuitorii capitalei, avem cu ce ne mândri!

Pe pagina principală a site-ului locals.md puteți găsi știri legate de cinematografie, modă, muzică și artă. Site-ul vă oferă posibilitatea de a vă familiariza cu afișele evenimentelor, citi și asculta diverse interviuri interesante, cât și vedea toate fotografiile publicate în rețelele de socializare cu hashtag-ul #localsmd.

Motto-ul proiectului: "Suntem chișinăuieni. Suntem locali. Suntem Locals”! 

Reamintim, „Chișinău Criterium 2019” va avea loc pe 26 mai 2019. Cursa va începe la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Cei care nu sunt pregătiți să concureze, au ocazia să se alăture miilor de participanți la cursa distractivă de ciclism „ VELO FUN by Skoda”, începutul căreia este programat pentru 25 mai, ora 15:00.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile evenimentului sportiv, accesați site-ul criterium.md