• Română
    • Русский
    • English

MAXFITNESS – partenerul oficial al cursei Chisinau Criterium 2016


chisinau criterium, clubul sportiv maxfitnessClubul sportiv MAXFITNESS a devenit partenerul oficial al cursei de ciclism Chisinau Criterium 2016 cu statutul de “club de fitness oficial al competiţiei”.

MAXFITNESS este un clubul sportiv de nivel european, comod amplasat pe bulevardul Moscovei, în centrul sectorului Rîşcani.


partener, chisinau criterium
În decursul a 5 ani, acesta își deschide ospitalier uşile pentru multiple persoane cu nivel diferit de pregătire fizică, având în comun doar grija pentru sănătatea personală.

partener, clubul sportiv maxfitnessMAXFITNESS este clubul, unde acţiunile comune ale personalului şi oaspeţii clubului sunt orientate spre atingerea scopurilor propuse. Ne mândrim cu faptul că 64 % din numărul total al clienţilor sunt supravegheați de un antrenor personal şi astfel avansează în continuu. Abordarea individuală a antrenorilor a contribuit la atingerea rezultatelor dorite la 70 % din clienţii noştri în decurs de 6 luni de programe intensive.

Maratoanele anuale de vară cu durata de 3 luni au ajutat sute de vizitatori să îndrăgească sala de fitness, care la momentul de faţă reprezintă pentru aceştia mai curând un mod de viaţă, decât un efort fizic considerabil pentru pierderea greutăţii.

partener, chisinau criteriumpartener, clubul sportiv maxfitnessUnica sală din oraş KINESIS certificată pentru reabilitarea medicală. Scopul primordial al formării KINESIS constă în pregătirea aparatului locomotor către mişcările din viaţa de zi cu zi. Conexiunile locomotoare se efectuează în orice plan, sub orice unghi, unde sunt antrenate toate grupele musculare.

KINESIS este o invenţie unică. Aici vă puteţi ocupa cu orice, indiferent de vârstă şi sănătatea fizică.

partener, chisinau criteriumSuntem bucuroşi să vă comunicăm despre vânzările înaintea noului sezon în clubul MAXFITNESS. Respectiv, numai până la 31 septembrie 2016, abonamentul anual poate fi achiziţionat la un preţ minimal – de la 20 de euro pe lună.

chisinau criterium, clubul sportiv maxfitnessPentru o informaţie mai detaliată, vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon: 022 44 27 00 sau 060 400 700

Chisinau Criterium – este  cursa amplă de ciclism, cu 2 distanţe la alegere pentru cursieră şi biciclete MTB – 32 şi 48 km, necesare a fi parcurse în decurs de 1 oră şi 30 de minute şi respectiv 2 ore şi 20 de minute. Competiția va avea loc la 18 septembrie în parcul Afgan.

MAXFITNESS invită toți doritorii să participe la concursuri și tombola principală. Veniți împreună cu copiii, pentru care noi am organizat un program divers cu cadouri și concursuri distractive. Pentru a participa la programul MAXFITNESS trebuie doar să vă apropiați de cortul MAXFITNESS, să vă înregistrați și să petreceți cu noi o zi mai mult decât veselă la Chisinau Criterium 2016.

Tot în aceeași zi, va avea loc cursa amplă de 15 kilometri prin Chişinău, Criterium Velo Fun. Primele 5000 de persoane vor primi tricouri remarcabile şi calitative din partea organizatorilor cursei de ciclism.

Mai multe detalii pe site-ul criterium.md.