• Română
    • Русский
    • English

Moldcell a devenit partenerul Chisinau Criterium 2018

Compania Moldcell a devenit partenerul Chisinau Criterium 2018.

Moldcell este parte a societății în care își desfășoară activitatea. Participăm activ la rezolvarea problemelor și ne implicăm în procesul de dezvoltare al societății.

Susținerea proiectelor sportive este un domeniu prioritar în activitatea de Responsabilitate Social Corporativă Moldcell. Lansăm parteneriate şi susţinem proiecte care vin să schimbe spre bine atitudini şi comportamente printre membrii societății.

Pentru un curs progresiv în dezvoltarea afacerii, pentru a rămâne entuziasmați de lucrul pe care îl facem zi de zi, cultivăm modul sănătos de viață la fel și în interiorul companiei. Pentru că suntem încrezuți: sportul, în special cursele de alergare, îți permit să fii mai productiv și să atingi noi culmi în dezvoltarea companiei și în lucrul cu clienții.

Moldcell vă îndeamnă să faceți sport și să duceți un mod sănătos de viață, ca să puteți activa și savura viața din plin. Totodată, participând la activități și evenimente sportive, vă faceți noi prieteni nu doar în oficiu, dar și în afara acestuia.

Aflați totul despre activitatea și produsele Moldcell pe pagina oficială a companiei: www.moldcell.md

Cursa de ciclism Criterium va aduna cicliștii amatori și profesioniști pentru a cincea oară. În mod tradițional, nu doar sportivii profesioniști pot participa la întreceri, dar și cei amatori. 

Participanții au posibilitatea să aleagă două distanțe pentru biciclete MTB și cursiere,  30 km sau 60 km, care trebuie să fie finisate în cel mult 1 oră 25 minute și respectiv, 2 ore 50 minute.

 În plus, atleții începători vor fi invitați să participe la o tur cu bicicleta prin orașul Velo Fun de la Škoda.