• Română
    • Русский
    • English

Naturalis - partener titular la Kids Criterium 2018

Naturalis a devenit partener titular la cursa de ciclism pentru copii Kids Criterium 2018, care se va petrece la 12 mai în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

 Naturalis – pentru viitorii campioni!

 Naturalis este un brand popular de sucuri și nectare naturale. Brandul oferă o gamă largă de produse la prețuri accesibile. Naturalis este alegerea potrivită pentru cei cărora le pasă de propria sănătate.

 Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de Orhei-Vit în 2007. Prin gama largă, varietatea formelor de dozare și gustul excelent, produsele brandului au câștigat încrederea consumatorilor. Marca este în dezvoltare continuă – în gama de produse apar noutăți delicioase și utile. La moment, este cel mai popular brand de suc din Moldova. Acest fapt îl demonstrează prezența pe piață, dar și numeroasele premii, cum ar fi „Marca comercială a anului“ și alte premii internaționale.

 Piața de desfacere a sucurilor și nectarelor Naturalis cuprinde peste 30 de țări de pe 4 continente: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana etc. În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate mărci din țară.

 Naturalis este primul brand din Republica Moldova, care a optat pentru ambalajele certificate FSC. Acest lucru înseamnă că materialul folosit pentru ambalajul de carton provine din păduri administrate în mod responsabil, iar păstrarea diversității vegetale și dezvoltarea armonioasă a regnului animal sunt controlate.

 Naturalis susține în mod constant evenimentele sportive și pentru copii din țară. Sucurile și nectarele Naturalis sunt prezente la toate evenimentele de amploare, organizate de Sporter, dar și de federațiile sportive din Moldova.

 Reamintim că Kids Criterium, cursa de ciclism pentru copii, se va petrece în ajunul celui mai mare eveniment sportiv pentru cicliștii din Moldova - Chișinău Criterium. În 12 mai, începând cu ora 11:00, copiii cu vârstele cuprinse între 5 și 13 ani se vor întrece pe biciclete, triciclete și biciclete cu patru roți, parcurgând distanța selectată.

 Vă puteți înregistra copiii chiar acum la cea mai tare competiție de ciclism din Moldova - Kids Criterium by Naturalis 2018, trecând pe linkul: https://criterium.md/ru/register