• Română
    • Русский
    • English

Niagara Fitness Club se pregătește pentru competiţia Chisinau Criterium


niagara fitness club, chisinau criteriumEchipa sportivă Niagara Fitness Club a început pregătirile pentru noua ediție a competiţie de ciclism Chisinau Criterium şi cursa amplă Criterium Velo Fun, care vor avea loc pe 18 septembrie în parcul Afgan.


niagara fitness club, chisinau criteriumÎn timpul zilelor lucrătoare, câţiva membri ai echipei Niagara, care vor participa la Chisinau Criterium, au început pregătirile pentru cursa de ciclism sub conducerea maestrului sportului şi antrenorului clubului Sporter, Andrei Vrabii.

niagara fitness club, antrenamenteLa începutul antrenamentului, Andrei a desfășurat o scurtă lecție despre cum să te mişti în coloana bicicliştilor, ce fel de gesturi de semnalizare să indici în timpul mişcării şi a povestit despre pregătirile pentru competiţia de ciclism.

niagara fitness club, chisinau criteriumSportivii au parcurs câţiva kilometri prin parcul “La Izvor” de la Sculeni, unde au întâlnit nu doar suprafeţe asfaltate, ci şi pe teren accidentat.

chisinau criterium, niagara fitness clubAntrenamentul a durat o oră întreagă şi pe parcursul acestui timp bicicliştii au primit o satisfacţie enorma de la pedalat și sfaturile antrenorului. Iar spre final, colectivul au pozat destul de vesel fotografului Sporter.

Niagara Fitness Club este clubul de sport şi agrement cu oportunităţi ample pentru întreaga familie. Fiind mai mult de 11 ani pe piaţă, Niagara asigură 300 de tipuri de activităţi în domeniu de fitness, wellnes şi divertisment.

antrenamente, chisinau criteriumÎn clubul Niagara puteţi găsi cea mai mare piscină din ţară,  un bazin de 25 de metri pentru copii, bazin deschis, jacuzzi, sauna turcească, 8 săli sportive, aproximativ 95 de tipuri de ocupaţii în grupuri pentru maturi şi copii, corturi de tenis, tenis de masă, squash şi antrenamente la aer deschis.

De asemenea, Vă puteţi relaxa în zona Spa&Beauty, unde veţi savura din mai mult de 150 de proceduri pentru Ea şi El. În restaurantul fitness vi se oferă un meniu gustos şi sănătos.

niagara fitness club, chisinau criteriumÎn clubul Niagara activează clubul pentru copii, unde cei mici pot să se bucure de o varietate de distracţii sportive, să petreacă vesel şi creativ vara în tabăra pentru copii Niagara Kids Camp.

Mai multe despre serviciile Niagara puteţi afla pe site-urile: www.niagara.md, www.lady.niagara.md

antrenamente, niagara fitness clubInstituiţi spiritul sportiv în compania Dvs! Înregistraţi-vă la Chisinau Criterium sau Criterium Velo Fun şi vizitaţi antrenamentul nostru corporativ în cercul prietinilor şi colegilor voştri. În timpul antrenamentului vi se vor oferi biciclete de la salonul VeloPoint.

Aflaţi detalii despre antrenamentele corporative la telefonul +373 76769994 şi la e-mail: criterium@criterium.md.

Galerie Foto