• Română
    • Русский
    • English

Noi.md - partenerul media al cursei anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”

Portalul de știri Noi.md este partenerul media al celei de-a șasea ediții anuale a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”, care va avea loc la Chișinău pe 26 mai. Participanții la competiție urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

Noi.md este un portal informațional din Moldova, fondat în septembrie 2010, de către Compania „MLD-Media”. Știrile Noi.md sunt publicate în două limbi - moldovenească și rusă, oglindind evenimentele din Moldova și din străinătate.

Principala caracteristică și unul dintre cele mai populare compartimente ale site-ului este „Analitica". În acest scop, în 2013, a fost creat Centru Analitic Noi.md, unde sunt publicate opiniile experților cu privire la diferite evenimente și fenomene din țară și de peste hotare. 

Tuturor acelora care doresc să-și trimită știrea, portalul de știri Noi.md le oferă această posibilitate. Orice vizitator al site-ului poate trimite un mesaj despre ceea ce-l preocupă. 

Noi.md este membru al Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI). Potrivit datelor Gemius, Noi.md face parte din top 10 cele mai populare site-uri ale Republicii Moldova. 

Reamintim, „Chișinău Criterium 2019” va avea loc pe 26 mai 2019. Cursa va începe la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Cei care nu sunt pregătiți să concureze, au ocazia să se alăture miilor de participanți la cursa distractivă de ciclism „ VELO FUN by Skoda”, începutul căreia este programat pentru 25 mai, ora 15:00.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile evenimentului sportiv, accesați site-ul criterium.md.