• Română
    • Русский
    • English

Nu rataţi şansa de a câştiga un computer pentru ciclism de la Garmin la Chisinau Criterium

La finele cursei de ciclism Chisinău Criterium, compania Garmin va oferi tuturor participanţilor la distanţele competitive şansa de a câştiga un gadget util şi important pentru toţi cicliştii - un computer pentru ciclism.


Toţi sportivii care vor participa la cursele de 30 km şi 60 km, automat devin participanţi offline la loterie. După încheierea curselor de ciclism, printre toţi vitezomanii va fi pus la câştig un computer pentru bicicletă Edge 200. Acesta este un computer pentru ciclism GPS - acesta monitorizează timpul, distanţa, viteza, localizarea şi numărul caloriilor arse. 

Noi ştim că aţi vrea să ieşiţi pur şi simplu afară, să urcaţi pe bicicletă şi să începeţi călătoria fără a configura echipamentele prea mult. Anume din acest motiv am creat Edge 200 foarte simplu în utilizare. Dispozitivul nu necesită nici o configurare - fixaţi doar dispozitivul pe fixatorul, inclus în set, şi porniţi la drum. În plus, veţi putea utiliza computerul pentru ciclism la mai multe biciclete. 

Participaţi la Chisinau Criterium, alegeţi una din cele două distanţe de 30 sau 60 km şi primiţi şansa de a câştiga un computer pentru ciclism de la Garmin.