• Română
    • Русский
    • English

Participa la tombola cu premii valoroase organizată de compania Maximum

Pentru toţi participanţi cursei de ciclism Chisinau Criterium, compania MAXIMUM a pregătit cadouri unice. MAXIMUM este unicul reprezentant oficial al brandului Samsung în Moldova din anul 1997 la toate categoriile de produse şi este încrezut în calitatea produselor 100 %.


Duminică, 28 mai, MAXIMUM va dărui:

  • – Un televizor revoluţionar SUHD-Samsung cu un ecran curbat de 122 cm, care vă permite să vă cufundaţi într-o realitate virtuală fantastică.
  • – Un Tracker de Fitness Samsung care întruchipează în sine funcţia ceasului inteligent.
  • – Super premiul va deveni cel mai râvnit smartphone – Samsung Galaxy S8!
  • Magnific şi de neegalat.

Câştigarea premiilor va avea loc pentru TOŢI participanţii Chisinau Criterium şi Skoda Velo Fun!

Participanţii la loterie vor primi brăţări la înregistrarea pentru curse. Cu brăţara respectivă, sportivul automat va deveni participant la loteria din partea MAXIMUM.

În plus, celor care vor participa la cursa profesionistă, MAXIMUM le va înmâna un certificat cu o reducere de 10 % pentru smartphone-uri, trackere de fitness, boxe Bluetooth şi 20 % pentru căşti.

MAXIUM – cea mai mare reţea de magazine de electronice şi electrocasnice din ţară.

Compania consideră că tehnica ar trebui să aducă o satisfacţie maximă, graţie căreia viaţa cumpărătorilor ei, ar deveni mai bună şi mai fericită.

Totul este foarte simplu: dacă tehnică de uz casnic de la MAXIMUM, atunci maximum din gustul bucatelor preferate. Dacă este un echipament de televiziune sau de muzică – atunci inspiraţie sau creativitate maximă. Smartphone-uri şi mijloace de comunicare – maximum din comunicare.

Fii primul. Fii cel mai bun. Fii cu MAXIMUM.