• Română
    • Русский
    • English

Pentru participanții la „Chișinău Criterium 2019, în orășelul sportiv va avea loc „Pasta Party”

Până la startul celei mai grandioase curse de ciclism din țară au rămas doar două zile. E timpul să vă relaxați și să acumulați energie! Iar pentru a combina utilul cu plăcutul, îi invităm pe toți sportivii care vor participa la „Chișinău Criterium 2019”, la „Pasta Party” oferită de Barbar - cea mai bună modalitate de a completa rezervele de energie înainte de cursă.

„Pasta Party” va avea loc sâmbătă, 25 mai, în ajunul competiției „Chișinău Criterium 2019”. Aceasta este programată pentru ora 18:00. Toți participanții la competiție vor primi câte o porție de carbohidrați delicioși! Și bineînțeles că felul de mâncare al acestui eveniment culinar tradițional vor fi pastele în sos. Căci ce poate fi mai hrănitor și mai gustos decât o porție de paste apetisante, care tocmai și organismului îi sunt pe plac, pentru că le digeră rapid și îl încarcă cu energie?

Iar un alt motiv de desfășurare „Pasta Party” este ca sportivii să se întâlnească împreună „la o porție de vorbă”. Concurenții vor putea să-și facă noi cunoștințe cu aceleași interese, să comunice între ei și să discute detaliile viitoarei curse.

Reamintim că pe 25 mai vor fi înmânate și pachetele de start. Participanții la „Chișinău Criterium 2019” vor putea să-și primească pachetele de start începând cu ora 15:00 în cortul de înregistrare, care va fi amplasat în Piața Marii Adunări Naționale.

Ne vedem la eveniment!