• Română
    • Русский
    • English

Power Team - partenerul Sport Expo din cadrul Chisinau Criterium

Compania Power Team a devenit partenerul celei de-a patra ediții a cursei de ciclism Chisinau Criterium, care va avea loc pe 28 mai în Piața Marii Adunări Naționale. Pe parcursul a două zile, 27 - 28 mai, Power Team va fi prezent la iarmarocul sportiv, unde fiecare doritor va putea face cunoștință cu producția companiei. 


Activitatea companiei Power Team se divizează în trei compartimente de bază - nutriție pentru sport, echipamente sportive și terenuri de joacă pentru copii și sportive. Echipa Power Team a dezvoltat o rețea de magazine de nutriție pentru sport, prin Chișinău, formată din cinci magazine de nutriție sportivă, unde puteți procura nutriție pentru sport, corespunzătoare tuturor standardelor internaționale. 

La vizita oricârui din cele cinci magazine, vă veți convinge de cele menționate mai sus. În prezent, echipa Power Team livrează în exclusivitate în Moldova 6 branduri mondiale din 7 țări diferite: Multipower (Germania), Hansa X Sport (Germania), MDY (Olanda), Nutrend (Cehia), Redis Nutritie (România), QNT (Belgia), Z-Konzept (Germania).  

Mai bine de  70% dintre sportivii profesioniști și amatori de fitness din Moldova, preferă Power Team și sunt clienți fideli. 

La cumpărarea nutriției pentru sport, nu doar obțineți rezultatul dorit, ci contribuiți la evoluția sportului în Moldova. 

Echipa de fitness Power Team vă invită să vizitați magazinul lor, în care cei mai experimentați și bine instruiți vânzători-consultanți vă vor ajuta să alegeți acele produse, care vor contribui la obținerea rezultatelor dorite, în acel tip de sport, pe care îl practicați. 

Faceți comanda prin telefon 022 275076 sau 068 388826 cu livrare gratuită în raza Chișinăului. Printr-un acord special e reală și livrarea în oricare raion al Moldovei sau al Transnistriei. E nevoie doar să apelați, iar Power Team va organiza totul.

Site: powerteam.md