• Română
    • Русский
    • English

Roagă prietenii să te susțină la Chișinău Criterium

Organizatorii Chisinau Criterium vă invită de 13 mai, în Piața Marii Adunări Naționale, să veniți să-i susțineți pe atleții care vor ieși la startul cursei urbane de ciclism.

Puteți oferi o susținere nu doar morală, ci și practică. Adevărul este că mulți sportivi, în timp ce parcurg distanța, deseori pierd numărul cercurilor trecute. Desigur, fiecare participant poate trage cu ochiul la calculatorul pentru bicicletă sau la aplicația din telefon. Însă trebuie să recunoaștem că e mult mai bine ca o persoană apropiată sau un prieten să vă numere cercurile trecute.

Pentru a-l ajuta pe participant la calcularea corectă a distanței parcurse, puteți pregăti din timp un panou informativ special, pe care să indicați de fiecare dată numărul cercului depășit.

Pentru a-l sprijini pe un participant la distanța de 30 km, veți avea nevoie de 6 panouri, după numărul de cercuri care trebuie parcurse. Respectiv, pentru un ciclist, care concurează la distanța de 60 km, veți avea nevoie de 12 panouri. Acești indici vor fi de mare ajutor sportivilor, deoarece le vor permite să-și repartizeze corect forțele, fără prea multă energie la cercurile inițiale, dar cu efort maxim la cele finale.

Vă îndemnăm să abordați creativ pregătirea panourilor. În afară de numărul cercului mai puteți scrie mesaje de susținere sau desena ceva motivant. Dacă nu aveți timp ca să confecționați panouri, îi puteți comunica participantului cifra, strigând cu voce tare în zona de start.

Indiferent de modul ales pentru susținerea participantului, cert este că, după finiș, veți putea savura pe deplin victoria împreună cu el, pentru că ați obținut-o prin eforturi comune.

Reamintim că startul Chisinau Criterium 2018 va avea loc la ora:

10:00 – cursa Criterium 30 km

14:00 – cursa Criterium 60 km