• Română
    • Русский
    • English

Se dă startul înregistrării pentru cursa de ciclism Chisinau Criterium 2017

A fost dat startul etapei de înregistrare pentru cursa de ciclism anuală Chisinau Criterium, care va avea loc pe 28 mai 2017. Competiția va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale din centrul Chișinăului.


Toți sportivii care vor să participe la cursa Criterium (30 sau 60 km) și Velo Fun (15 km), trebuie să se înregistreze din timp. Participații pot alege din cele două distanțe ale cursei cu start separat:

– 30 km (6 cercuri) – ambele tipuri de biciclete (MTB și Bicicletă de șosea) trebuie să fie depașită în 85 de minute (1 oră 25 de minute);

– 60 km (12 cercuri) – ambele tipuri de biciclete (MTB și Bicicletă de șosea) trebuie sa fie depașită în 170 de minute (2 ore 50 de minute).

Sportivii care au depășit întreaga distanță în limita de timp stabilită, primesc medalii comemorative la linia de finiș.

Traseu: PMAN – bul. Ștefan cel Mare – str. V. Pircalab – str. V. Micle – str. M. Eminescu – bul. Ștefan cel Mare – str. V. Alexandri – bul. Ștefan cel Mare – str. Armeneasca – bul. Ștefan cel Mare – str. A. Lapusneanu – bul. Ștefan cel Mare – PMAN.

Cursa de ciclism Criterium va avea loc sub formă de competiție, rezultatele vor fi înregistrate de către un sistem profesionist de cronometrare, iar fiecărui participant îi va fi atribuit un număr individual cu dispozitiv electronic. Participarea la cursa Criterium este cu taxă.

Costul taxei de participare este de 300 lei, dacă vă înregistraţi până la 1 mai. După această dată costul de înregistrare pentru competiție variază: din 2 mai până la 21 mai taxa de participare este de 400 lei.

Toţi participanții vor primi câte un pachet de start care include:

  • – un rucsac cu logo
  • – un tricou cu simbolurile Chisinau Criterium
  • – un număr de participare cu dispozitiv electronic încorporat
  • – o broşură informativă

– Velo Fun (15 km) – toţi cicliștii doritori, pe orice tip de bicicletă, pot lua parte la o cursă de divertisment prin Chişinău. Casca este binevenită.

Participarea la cursa Velo Fun 15 km este gratuită.

Pentru a vă înregistra la cursă trebuie să completați un formular de înregistrare și să achitați taxa de participare. Doar după ce urmează tot procedeul și primeşte confirmarea electronică, participantul este considerat oficial înregistrat la cursa de ciclism Chisinau Criterium 2017.

În cazul în care au fost introduse date false, organizatorii cursei îşi rezervă dreptul de a anula înregistrarea. Taxa, în acest caz, nu va fi returnată.

ÎNREGISTRAREA