• Română
    • Русский
    • English

Silvia Radu va participa alături de familie la cursa Chisinau Criterium

Primarul intermar al capitalei va urca pe bicicletă pentru a participa la Chisinau Criterium. În cadrul emisiunii ”Prima Oră” cu Lili Lozan din această dimineață, 24 aprilie, Silvia Radu a povestit despre cursa de ciclism organizată de Sporter, care va avea loc pe 13 mai în Piața Marii Adunări Naționale.

”Invit toți chișinăuienii, pe 13 mai, duminică, să participe la cursa de ciclism ”Chisinau Criterium”. Ne dorim din suflet ca Chișinăul să aibă mai multe piste pentru cicliști și ar fi cazul să începem să ne gândim cum să le trasăm, pentru ca cicliștii să poată utiliza acest mod de transport ecologic. Eu și familia mea tot avem biciclete. Este o plăcere să practici acest sport” - a spus Silvia Radu.

Menționăm că Chisinau Criterium este o cursă de ciclism de amploare, cu două distanțe la alegere, atât pentru biciclete MTB, cât și pentru cursiere - 30 km și 60 km, care trebuie parcurse respectiv în 1 oră 25 minute și 2 ore 50 minute. Întrecerea este deja la a cincea ediție a sa și se va desfășura în acest an cu susținerea Primăriei municipiului Chișinău.

Pentru cei, care deocamdată nu sunt gata să-şi încerce puterile în competiţie, va avea loc VELO FUN – parcurgerea distanţei de 15 km în raza Chişinăului cu orice tip de bicicletă.

 Înregistrarea și informații suplimentare - www.criterium.md.