• Română
    • Русский
    • English

ŠKODA – partener titular al cursei Velo Fun din cadrul competiției Chișinău Criterium 2019

ŠKODA KODIAQ este primul SUV de talie medie din gama producătorului Ceh. Producția modelului a început în 2017 și a devenit bestseller al mărcii, iar în anul 2018 a devenit unul dintre liderii vânzărilor în Republica Moldova. Această creștere a vânzărilor demonstrează încrederea puternică a clienților față de produsele noi ale mărcii.

”Varietate”- acesta este cuvântul potrivit pentru a descrie modelul KODIAQ, o combinație vastă de echipări și motorizări, de la clasicele echipări standard: Active, Abition și Style, la versiunile speciale Laurin & Klement, Sportline, Scout și vRS. Motoarele puternice și econome atât Diesel cât și Benzină sunt concepute pentru a satisface toate necesitățile clientului. 

ŠKODA KODIAQ poate deveni un bun ”prieten” al familiei tale datorită caracterisiticilor sale: spațiu interior pentru toți pasagerii, inclusiv pentru versiunea cu 7 locuri; cel mai mare portbagaj din clasă cu o capacitate de până la 720 litri; soluțiile SIMPLY CLEVER pentru călătorii plăcute, indiferent de distanțe. 

 „Velo Fun by ŠKODA” reprezintă o cursă distractivă, care se desfășoară în cadrul celei mai mari competiții de ciclism din Moldova - ”Chișinău Criterium”. Cursa Velo Fun presupune o plimbare cu bicicleta pe străzile orașului. Participanții vor avea parte de tricouri cadou dar și de o tombolă cu super-premii! Înregistrarea la VeloFun by ŠKODAa nu este necesară. Mai multe informații: www.criterium.md.