• Română
    • Русский
    • English

Škoda – partenerul titular Velo Fun și automobilul oficial Criterium

ŠKODA a devenit automobilul oficial al cursei de ciclism Chisinau Criterium și partenerul titular al cursei Velo Fun, care se vor desfășura pe 28 mai în centrul Chișinăului.


În zona expozițională, toți vizitatorii și participanții vor avea posibilitatea să cunoască și să achiziționeze biciclete de firmă exclusive, echipamente pentru ciclism și accesorii de la ŠKODA.

ŠKODA subliniază legătura strânsă dintre companie și evenimentele sportive de ciclism, devenind pentru a 14-a oară partenerul general al legendarelor curse Tour de France și Giro d’Italia.

Din perspectivă istorică, ŠKODA are o atitudine deosebită față de biciclete. Înainte ca să producă primul automobil, fondatorii companiei Vaclav Laurin și Vaclav Klement au produs biciclete.

Iar pentru câștigătorii cursei, ŠKODA Moldova a pregătit cadou lifehack-uri utile!

Puteți achiziționa biciclete și accesorii din colecția originală ŠKODA de la unicul dealer oficial ŠKODA din Chișinău – DAAC Hermes, care se află pe strada Calea Orheiului 111/6.

Amintim că pe 28 mai va fi dat startul grandioasei curse de ciclism Chisinau Criterium pe distanțele de 30 și 60 km. În cadrul cursei, pe străzile principale ale Chișinăului va avea loc și cursa distractivă de 15 km – Velo Fun.

Puteți afla mai multe detalii pe site-ul criterium.md.