• Română
    • Русский
    • English

Sporter a desfășurat o conferință de presă în ajunul cursei de ciclism Chisinau Criterium


chisinau criterium, sporterVineri, 16 septembrie 2016, a avut loc conferința oficială de presă a organizației obștești Sporter cu tematica iminentei curse de ciclism Chisinau Criterium și a turului ciclist în masă Criterium Velo Fun.


Speakerii conferinței de presă au devenit Serghei Legheida, directorul Sporter.md și Mariana Manole, managerul de proiecte Sporter.

Organizatorii au oferit mai multe detalii despre desfășurarea cursei de ciclism live pe pagina de Facebook a Chisinau Criterium în baza regulamentului oficial al competiției. După prezentarea oficială, speakerii au răspuns la întrebările acordate de către public.

Înregistrarea video a conferinței de presă o puteți vizualiza aici:

Chisinau Criterium – este  cursa amplă de ciclism, cu 2 distanţe la alegere pentru cursieră şi biciclete MTB – 32 şi 48 km, necesare a fi parcurse în decurs de 1 oră şi 30 de minute şi respectiv 2 ore şi 20 de minute. Competiția va avea loc la 18 septembrie în parcul Afgan.

Tot în aceeași zi, va avea loc cursa amplă de 15 kilometri prin Chişinău, Criterium Velo Fun. Primele 5000 de persoane vor primi tricouri remarcabile şi calitative din partea organizatorilor cursei de ciclism.

Mai multe detalii pe site-ul criterium.md.