• Română
    • Русский
    • English

Sucurile Naturalis și „Kids Duathlon 2019” - un cocktail pentru adevărații campioni!

Marca comercială populară de sucuri și nectare naturale „Naturalis” este partenerul titular al primei competiții de duathlon pentru copii din Moldova - „Kids Duathlon 2019”. Evenimentul sportiv va avea loc pe 25 mai în cadrul cursei anuale de ciclism „Chișinău Criterium”. Startul și finișul cursei „Kids Duathlon 2019” vor avea loc în Piața Marii Adunări Naționale.

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectare naturale. Gama largă de sucuri este disponibilă într-un ambalaj foarte comod. Datorită calității acestora, sucurile Naturalis sunt alegerea potrivită pentru cei care își fac griji pentru propria lor sănătate.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de către compania Orhei-Vit în anul 2007. Prin gama largă, varietatea formelor de dozare și gustul excelent, produsele brandului au câștigat simpatia consumatorilor. Marca este în continuă evoluție – gama se completează cu noi gusturi și produse delicioase și utile. În prezent, Naturalis este cel mai popular brand de sucuri din Moldova. Acest fapt îl demonstrează și numeroasele premii, cum ar fi „Marca comercială a anului” și alte premiile internaționale.

Piața de desfacere a sucurilor și nectarelor Naturalis cuprinde peste 30 de țări de pe 4 continente: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana etc.

În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri autohtone.

Naturalis este primul brand din Republica Moldova, care a optat pentru ambalajele certificate FSC.

Naturalis – pentru viitorii campioni!

Reamintim, „Kids Duathlon 2019” va avea loc pe 25 mai. Cursa va începe la ora 11:00 și va consta din 3 etape: alergare - ciclism - alergare. În aceeași zi, va avea loc și cursa masivă de divertisment „VELO FUN by Skoda”, startul căreia este programat pentru ora 15:00.

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile despre evenimentul sportiv, accesați site-ul criterium.md.