• Română
    • Русский
    • English

SUP.MD - partener Sport Expo în cadrul Chisinau Criterum 2018

Magazinul SUP-досок “SUP MOLDOVA” a devenit partener al expoziției sportive Sport Expo din cadrul  Chisinau Criterum 2018.

S.C Marserimpex SRL activează pe piața Republicii Moldova de 10 ani cu o experiență mare în domeniul vânzărilor cu amănuntul și on-line. Compania recent a inițiat un proiect nou ”SUP MOLDOVA” sau pe scurt ”SUP.md”. Compania este distribuitor official al câtorva brănduri renumite din lume, cum ar fi: ”RED PADDLE CO” din Mare Britanie, ”GLADIATOR” și ”SHARK”.

Ideia constă în promovarea plăcilor gonflabile ”sup”(Stand Up Paddle în română ar fi vîslire din picioare) și a modului sănătos de viață, prin organizarea activităților de vizită a locurilor pitorești din țară și de peste hotare, unde există zone de acumulare a apei cum ar fi lacuri, râuri, inclusiv și la mare.

S.C.”MARSERIMPEX”SRL produsele ”SUP” le expune prin intermediul magaziunlui on-line de plăci gonflabile "www.sup.md", create pentru cei care caută  oportunități și posibilități de recreiere pe apă. Pe pagina oficială veți gasiti o gama completa de produse SUP: placi pentru incepatori, placi SUP pentru nivel mediu si avansat de utilizare, inclusive și placi SUP pe care se poate practica si windsurfing cu catarga de diferite dimensiuni 1,5, 2,5, 3,5 până la 4,5m înălțime.

Cursa de ciclism Criterium va aduna cicliștii amatori și profesioniști pentru a cincea oară. În mod tradițional, nu doar sportivii profesioniști pot participa la întreceri, dar și cei amatori. 
Participanții au posibilitatea să aleagă două distanțe pentru biciclete MTB și cursiere,  30 km sau 60 km, care trebuie să fie finisate în cel mult 1 oră 25 minute și respectiv, 2 ore 50 minute.

 În plus, atleții începători vor fi invitați să participe la o tur cu bicicleta prin orașul Velo Fun de la Škoda.