• Română
    • Русский
    • English

TVR MOLDOVA - partenerul media al cursei anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”

Partenerul media al celei de-a șasea curse anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019” este portalul de știri TVR MOLDOVA. Cursa va avea loc pe 26 mai și se va desfășura de-a lungul străzilor centrale din Chișinău. Participanții la competiție urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

Postul de televiziune TVR MOLDOVA a fost lansat la data de 1 Decembrie 2013. Scopul creării canalului este de a promova cultura și limba română, precum și tradițiile de spiritualitate națională. TVR MOLDOVA este un post generalist care difuzează producții ale studiourilor TVR din Chișinău și din București, dar și achiziții din piața audiovizualului internațional. De asemenea, postul retransmite programe realizate de TVR1, TVR2 și TVR3. Emisiunile informative, sportive, programele publicistice, filmele artistice românești și străine și piesele de teatru românești, documentarele, emisiunile despre evenimente, în care sunt implicați românii din comunitățile din afara granițelor României și a Republicii Moldova, producțiile de divertisment, spectacolele de muzică și folclor, transmisiunile în direct sau înregistrate de la festivalurile naționale și internaționale, toate acestea fac parte din oferta mediatică a TVR MOLDOVA.

Portalul de știri www.tvrmoldova.md joacă un rol important în funcționarea Televiziunii Române în Republica Moldova. TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societății românești de pe ambele maluri ale râului Prut, în toate aspectele ei. În prezent, canalul este o adevărată comoară a înțelepciunii populare.

Reamintim, „Chișinău Criterium 2019” va avea loc pe 26 mai 2019. Cursa va începe la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Cei care nu sunt pregătiți să concureze, au ocazia să se alăture miilor de participanți la cursa distractivă de ciclism „ VELO FUN by Skoda”, începutul căreia este programat pentru 25 mai, ora 15:00.

 Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile evenimentului sportiv, accesați site-ul criterium.md