• Română
    • Русский
    • English

Unde găsești bicicletă pentru Velo Fun by Škoda?

Dorești să participi la Velo Fun by Škoda, dar nu ai bicicletă? Nu te întrista – în oraș sunt mai multe locuri de unde poți împrumuta un prieten de metal, cu care să poți participa la cursă. Mai jos găsești adresele și datele de contact ale centrelor de închiriat biciclete, care nu limitează zona de exploatare a bicicletelor oferite.

1. DAAC Velo Sport

Biciclete se dau în chirie pe bulevardul Moscovei, 9/1. Centrul lucrează de luni până vineri, de la 10:00 la 19:00, iar în zilele de odihnă – de la 10:00 la 17:00. La închiriere, trebuie să prezentați actele de identitate.

Mai multe informații le puteți afla la telefon (022) 430702, 079 30 05 55, pe pagina de Facebook sau pe acest site.

2. Velopoint Chișinău – Închirieri biciclete, Tours & More

Velopoint e amplasat pe str. Sciusev 86 și oferă în chirie biciclete MTB și de oraș, marca BTWIN. Începând cu 1 iunie 2017 e valabilă opțiunea Velopoint Kids, de aceea puteți închiria și o bicicletă pentru copii pentru Kids Criterium by Naturalis 2018, care va avea loc la 12 mai.

La închirierea unei biciclete, se încheie un contract pentru o anumită perioadă de timp. După încheierea contractului veți primi o cască, un lacăt antifurt, o lanternă, o vestă reflectorizantă iar după caz, un scaun pentru copii și un coș.

Mai multe informații le aflați la telefon 0697 37 979 sau pe pagina de Facebook și site-ul oficial.

3. I Love Velo, Valea Trandafirilor

În parcul Valea Trandafirilor puteți închiria biciclete Masterteh în fiecare zi, de la 10:00 la 21:00.

La închiriere, trebuie să prezentați actele de identitate. Zona de circulație este nelimitată.

Mai multe informații le puteți afla la telefon 0 (69) 784 894 și pe Facebook.

4. Puteți închiria biciclete la Telecentru

La Telecentru, găsiți biciclete chiar lângă turnul de televiziune. La acest centru de închirieri puteți profita de prețuri mai bune comparativ cu alte centre: lucrează non-stop, iar la dorință vă livrează bicicleta unde spuneți.

Aici găsiți o gamă largă de biciclete de diverse branduri și dimensiuni.

Centrul de închirieri se află la intersecția str. Lăpușna cu str. Drumul Viilor. Pentru mai multe detalii sunați la: 078 782 338.

5. Alcanar, Botanica

Aici găsiți o gamă largă de biciclete, iar pentru chirie va trebui să lăsați gaj.

Aici puteți închiria biciclete doar pe o perioadă îndelungată, de aceea trebuie să telefonați în prealabil.

Mai multe informații le puteți afla la telefon 079925991 sau pe site.

6. VeloJAN – biciclete pentru toată familia

Magazinul VeloJAN e situat la adresele str. Ion Creangă, 22/2, str. Piața Gării, 1. Aici puteți închiria biciclete în baza unui contract, pe care va trebui să-l semnați.

Sunt oferite două tipuri de biciclete Asogo: standard și confort (fat-bike). Le puteți închiria de la 9:00 la 20:00 în zilele lucrătoare și de la 10:00 la 18:00 în weekend.

Mai multe detalii le aflați la telefon 062004414 sau pe site-ul magazinului.

7. Veloprim, Buiucani

Aici puteți închiria biciclete MTB și cursiere de diferite mărci (Citybike, MTB, cu suspensie dublă, biciclete de oraș Giant, KHS, Toprado, UNIVEGA, Kettler ș.a.). Pentru a închiria o bicicletă, va trebui să lăsați gaj actele de identitate.

Rezervările se vor face în avans. Bicicletele pot fi închiriate de luni până vineri, de la 18:00 la 23:00, iar în weekend 24/24.

Adresa centrului de închirieri: str. Ion Pelivan 17/3, mai multe informații la telefon 060 257 159 sau pe pagina de Facebook.

8.  Funky Mamaliga Hostel

Închirierea de biciclete este un serviciu alternativ oferit de Funky Mamaliga Hostel tuturor iubitorilor unui stil de viață activ. Bicicletele Funky vă oferă un simț al plăcerii estetice și al confortului în timpul călătoriei. Bicicletele sunt oferite împreună cu o cască și un lacăt antifurt.

Cum să închiriați?

1. Veniți la Funky Mamaliga Hostel, amplasat pe str. Kogâlniceanu, 16, și alegeți bicicleta potrivită (neapărat luați cu voi buletinul de identitate).

2. Rezervați bicicleta preferată, trimițând un mesaj prin Facebook. Veți primi o confirmare în câteva minute.

Pentru mai multe informații sau întrebări, apelați numărul: 0606 95 522.

Reamintim că Velo Fun by Škoda e o cursă pentru începători sau cei care sunt la început de participare la curse de ciclism. Astfel, lungimea traseului este de doar 15 km. Velo Fun by Škoda e un eveniment la care puteți veni cu familia și prietenii.

Cursa de ciclism Velo Fun by Škoda se va desfășura în două sectoare ale capitalei, Centru și Rîșcani, iar coloana de cicliști va fi însoțită de patrula de poliție.

Primii 5000 de participanți vor primi cadou un tricou de marcă.

Tricourile vor fi distribuite de la 8:00 la 10:45

Velo Fun by Skoda va începe la ora 12:00

Locație: Piața Marii Adunări Naționale

Participarea la Velo Fun by Skoda este gratuită!

Mai multe informații aici www.criterium.md