• Română
    • Русский
    • English

Velo Fun by Škoda revine

Sâmbătă, 26 mai, la ora 12.00, în Piața Marii Adunări Naționale va lua start mult-așteptata cursă de ciclism în masă, Velo Fun by Skoda. Evenimentul este organizat pentru toți cei care apreciază cel mai ecologic mod de transport și doresc să sprijine dezvoltarea sportului amator în Republica Moldova.

Reamintim, cursa era preconizată pentru 13 mai, ca parte a cursei urbane anuale de ciclism, Chisinau Criterium 2018, dar a fost amânată din cauza ploii. Acum meteorologii promit vreme frumoasă, de aceea invităm din nou pe toți doritorii să participe la cursa de ciclism în masă. 

Cursa distractivă de ciclism Velo Fun by Škoda va lua startul în PMAN și va trece pe străzile sectorului Centru și Rîșcani. Coloana de cicliști va fi însoțită de marshali și polițiști. Primii 5000 de participanți vor primi cadou un tricou. Tricourile vor fi distribuite între orele 11:00 și 12:00.

Cursa de ciclism pentru începători și amatori Velo Fun are loc în fiecare an, în cadrul cursei urbane de ciclism Chisinau Criterium. Anul trecut au participat 5000 de cicliști. Sperăm că în acest an va fi stabilit un nou record. 

La cursă pot participa toți cei care pot merge pe bicicletă. Participarea la cursa Velo Fun by Skoda este gratuită! Mai multe informații vedeți aici www.criterium.md.