• Română
    • Русский
    • English

Vineri va avea loc conferința de presă cu genericul Chisinau Criterium


conferinta de presa, chisinau criterium
Vineri, 16 septembrie 2016, începând cu 15:00, în incinta companiei Simpals va avea loc o conferință de presă a organizației obștești Sporter cu tematica iminentei curse de ciclism Chisinau Criterium și a turului ciclist în masă Criterium Velo Fun.


La conferința de presă vor participa organizatorii cursei de ciclism Serghei Legheida, directorul Sporter.md și Mariana Manole, managerul de proiecte Sporter.


Sporter.md va difuza în direct conferința de presă cu genericul Chisinau Criterium pe pagina oficială de pe Facebook, care va fi disponibilă în această vinere, începând cu 15:00.


Fiecare dintre voi poate pune o întrebare despre cursa Criterium și turul ciclist Velo Fun organizatorilor în comentariile știrii despre transmisiunea în direct.


Adresă: str. Ion Neculce, 5 (Simpals)


Chisinau Criterium – este  cursa amplă de ciclism, cu 2 distanţe la alegere pentru cursieră şi biciclete MTB – 32 şi 48 km, necesare a fi parcurse în decurs de 1 oră şi 30 de minute şi respectiv 2 ore şi 20 de minute. Competiția va avea loc la 18 septembrie în parcul Afgan.

Tot în aceeași zi, va avea loc cursa amplă de 15 kilometri prin Chişinău, Criterium Velo Fun. Primele 5000 de persoane vor primi tricouri remarcabile şi calitative din partea organizatorilor cursei de ciclism.

Mai multe detalii pe site-ul criterium.md.