• Română
    • Русский
    • English

Vino la Velo Fun by Škoda cu familia și prietenii

Încă mai stați pe gânduri, dacă merită să participați la Velo Fun by Škoda? Am găsit 10 argumente incontestabile, care să vă convingă să veniți la cea mai mare cursă de ciclism pentru amatori din Republica Moldova.

 

1. Velo Fun by Škoda e gratis! Adevărat, participarea la cursa de ciclism este absolut gratuită pentru toți.

 

2. Velo Fun by Škoda e la modă. Toți participanții vor primi tricouri faine de brand cu logo-ul evenimentului.

 

3. Velo Fun by Škoda e simplu. Această cursă de ciclism se va petrece pe distanța de 15 km – orice participant, cu o pregătire de orice nivel, va fi pe măsură să depășească distanța!

 

4. Velo Fun by Škoda e sănătate. Cursa de ciclism va deveni încă un pas spre un mod de viață sănătos.

 

5. Velo Fun by Škoda e frumusețe. Ruta cursei va trece pe străzile centrale din capitală, ca să aveți satisfacție maximă de la cursă.

 

6. Velo Fun by Škoda e amintire. Pe tot traseul, coloana de cicliști va fi fotografiată de fotografi și operatori video profesioniști, pentru ca tu și prietenii să aveți ca amintire niște poze tari!

 

7. Velo Fun by Škoda e lume nouă. În Piața Marii Adunări Naționale, la startul Velo Fun by Škoda vor ieși câteva mii de participanți la cursă și oaspeți, pe care vrei-nu vrei va trebui să-i cunoști!

 

8. Velo Fun by Škoda e libertate. La cursă poate participa orice fel de bicicletă, fără vreo restricție. Vino cu orice bicicletă!


9. Velo Fun by Škoda e unitate. Această cursă este o ocazie excelentă de a revendica drepturile bicicliștilor. Cu cât mai mulți cicliști vor apărea pe străzile orașului, cu atât mai rapid va apărea infrastructura necesară pentru mersul cu bicicleta.

 

10. Velo Fun by Škoda e siguranță. Siguranța cursei este oferită de poliție, care va însoți coloana de cicliști pe mașinile de patrulare și pe biciclete.


Reamintim, cursa Velo Fun by Škoda ia startul în PMAN, la 13 mai, ora 11:00. Traseul cursei va trece pe străzile sectorului Centru și Rîșcani.


Un tricou de brand cadou vor primi primii 5000 de participanți. Pentru aceasta e nevoie să veniți în PMAN din timp (de la 8:00 la 10:45).

 

Informații suplimentare găsiți pe www.criterium.md