• Română
    • Русский
    • English

ZUGO – partener informațional Chisinau Criterium

Portalul de știri ZUGO este partener media la cursa urbană de ciclism Chisinau Criterium, care va avea loc la 13 mai în centrul capitalei.

ZUGO este o agenție independentă de știri care își difuzează propriile știri pe toate canalele multimedia.

Echipa noastră este tânără, productive, generând idei pentru dezvoltarea societății. Vizitatorii noștri sunt oameni care caută în mod constant noi oportunități de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele.

Partenerii noștri sunt persoane fizice și juridice care, în general, împărtășesc aceleași principii și valori similare, care contribuie prin propriile proiecte la dezvoltarea societății și respectă independența și politica editorială a portalului nostru.

 ZUGO își propune să devină cea mai importantă sursă de informare, recreere și instruire din Republica Moldova pentru tinerii de orice vârstă. Prin intermediul strategiei și a domeniilor abordate, până în 2020, sperăm să fim prezenți pe fiecare dispozitiv conectat la Internet.

 Cursa urbană de ciclism Criterium deja a cincea oară îi reunește pe iubitorii de ciclism și plimbări pe bicicletă. În mod tradițional, la cursă pot participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori.