• Română
    • Русский
    • English

Karcher Moldova va dezvălui secretele curățeniei la „Chișinău Criterium”

Pe data de 25 și 26 mai, va avea loc cea mai importantă competiție urbană de ciclism din Moldova - „Chișinău Criterium 2019”. Karcher Moldova va susține acest eveniment sportiv grandios, devenind partenerul său oficial.

Karcher nu este doar un lider pe piața mondială în furnizarea sistemelor de curățare, ci și un participant activ la diferite proiecte și inițiative ecologice și caritabile. Astfel, compania Karcher din Moldova sprijină cu plăcere diferite proiecte sociale din țară. De exemplu, în anul 2018, a organizat o acțiune de curățare a grădinii zoologice din Chișinău.

„Karcher” – sinonimul curățeniei!

În calitate de partener oficial al cursei „Chișinău Criterium”, compania Karcher Moldova le propune tuturor doritorilor să vină alaturi de amatori unui stil de viață activ și sănătos, pentru a organiza împreună un festival sportiv grandios în centrul țării. Orice doritor va putea testa mai multe modele de aparate de înaltă presiune și își va putea spăla gratuit bicicleta.

Reamintim, cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium” se desfășoară în Republica Moldova pentru a șasea oară. La competiția circulară pe străzile principale ale capitalei pot participa atât bicicliștii profesioniști, cât și sportivii amatori. Pentru aceasta, selectați una dintre cele trei distanțe (15, 30 sau 60 km) și înregistrați-vă.

Pentru cei care încă nu sunt pregătiți să concureze pentru o medalie la „Chișinău Criterium”, pe 25 mai, va avea loc cursa de ciclism tradițională distractivă „Velo Fun by Skoda”, la care poate participa oricine, pe orice tip de bicicletă și gratis.

Pentru mai multe informații despre viitoarea cursă de ciclism, accesați site-ul oficial al evenimentului - criterium.md.