• Română
    • Русский
    • English

Păstrează-te în formă cu Radler la „Chișinău Criterium”

Pe 25 și 26 mai, Chișinăul se va transforma în orașul bicicliștilor! În decursul acestor zile, pe străzile centrale ale capitalei se va desfășura cea mai grandioasă cursă urbană de ciclism din țară – „Chișinău Criterium”. Iar responsabil de înviorarea sportivilor va fi partenerul titular „Food Zone” - băutura Radler, de la cel mai mare producător de bere din țară - Efes Moldova.

Radler - simte diferența în energia ta

Cum să-ți restabilești energia după un efort fizic greu și istovitor? Cu ajutorul produselor cu un conținut ridicat de carbohidrați și proteine și minerale cu o greutate moleculară mică. Cu alte cuvinte, pentru a-ți readuce rapid corpul la viață, trebuie să mănânci sau să bei ceva ce se digeră ușor și care oferă o doză rapidă de energie.

Toate substanțele nutritive necesare pentru a restabili organismul după un antrenament sportiv sunt combinate perfect în băutura răcoritoare Radler. Berea amestecată cu suc de fructe în proporții ideale te va ajuta nu numai să-ți recâștigi forțele și energia, ci și să-ți potolești setea.

O legătură de veacuri

Pe piața moldovenească, Radler a apărut abia în anul 2014, datorită companiei Efes Vitanta Moldova Brewery. Cu toate acestea, legătura dintre această băutură și ciclism are în jur de câteva decenii. Această băutură, care acum este o parte integrantă a oricărui eveniment sportiv, inclusiv și a cursei de ciclism „Chișinău Criterium”, a apărut în 1922 anume datorită bicicliștilor.

Băutura răcoritoare unică, cu un gust ușor și plăcut, îi va ajuta pe sportivi să-și recapete ușor energia după cursă și să fie gata pentru ceremonia de premiere. În plus, linia de băuturi Radler va putea fi gustată de orice doritor în „Food Zone” de pe teritoriul orășelului sportiv.

Reamintim, cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium” se desfășoară în Republica Moldova pentru a șasea oară. Traseul competiției circulare va trece de-a lungul străzilor centrale din Chișinău și va fi pe măsura atât a sportivilor profesioniști, cât și a celor amatori. În cadrul acestui eveniment, vor avea loc competiția de ciclism și de alergare pentru copii „Kids Chișinau Duathlon” și cea mai grandioasă cursă distractivă de ciclism „ Velo Fun”. 

Pentru mai multe informații despre evenimentul sportiv, accesați site-ul criterium.md.