• Română
    • Русский
    • English

Portalul #diez sprijină „Chișinău Criterium 2019”

Pe 26 mai, orașul Chișinău va găzdui competiția „Chișinău Criterium” - cea mai grandioasă cursă urbană de ciclism din Moldova pentru sportivii profesioniști și amatori. Portalul informațional #diez va susține acest eveniment sportiv și va acționa în calitate de partener media.

Portalul informațional #diez este un site de știri, creat de un grup de reporteri tineri și orientați spre generația modernă de cititori - activi, energici și dinamici, pentru care cuvântul „imposibil” nu există.

Echipa #diez tinde să devină cea mai bună în ceea ce face, de aceea, în fiecare zi învață ceva nou, interesant și util pentru ei înșiși și cei din jurul lor. Datorită acestui fapt, pe paginile electronice ale portalului se publică numai știri proaspete, relevante și interesante din viața politică, economică, culturală și socială a țării. 

Scopul principal al portalului de știri #diez este de a dezvolta la cititorii săi abilitatea de a gândi deschis, liber, independent, obiectiv, cu un pic de scepticism și critică. Acesta este motivul pentru care toate materialele publicate se disting prin obiectivitate și imparțialitate.

Reamintim, cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium” se desfășoară pentru a șasea oară în Republica Moldova. Traseul acestei curse circulare pe biciclete cursiere și MTB va trece în mod tradițional pe străzile principale ale orașului Chișinău. Pe data de 25 mai, în cadrul evenimentului, se va desfășura și cursa distractivă „Velo Fun”.

Pentru mai multe informații despre viitoarea cursă de ciclism, accesați site-ul oficial al evenimentului.