• Română
    • Русский
    • English

Red Bull: „Dăruiește-i” aripi bicicletei tale la „Chișinău Criterium”

În mod tradițional, compania Red Bull susține toate evenimentele sportive organizate de Sporter. De data aceasta, Red Bull va „înaripa” cea mai de amploare cursă urbană de ciclism – „Chișinău Criterium 2019”, care va avea loc pe 26 mai.

Secretul realizărilor sportive se află în Red Bull!

Băutura energizantă Red Bull este o încărcătură cu voioșie, putere și concentrare atunci, când este cea mai mare nevoie. Această băutură funcțională vă poate ajuta să vă restabiliți cu ușurință echilibrul energetic după antrenamentele lungi și istovitoare, competiții sau orice alt fel de efort fizic intens. Red Bull - alegerea atleților profesioniști și a sportivilor amatori.

Cum și când poate fi consumată băutura energizantă Red Bull?

Băutura Red Bull poate fi consumată înainte, în timpul și după activitatea sportivă. Consumul acesteia variază în funcție de atlet și tipul de sport. Dar trebuie de luat în considerare că Red Bull este o băutură energizantă și nu e destinată pentru potolirea setei sau pentru restabilirea echilibrul de apă în organism. Consumul de Red Bull trebuie combinat cu utilizarea apei obișnuite.

Băutura conține numai componente de înaltă calitate: cafeină, taurină, vitamine din grupa B, glucoză și zaharoză, precum și apă alpină. Această compoziție este complet sigură pentru organism, cu toate acestea, se recomandă respectarea ratei zilnice de cafeină consumată.

Red Bull îți dă aripi!

Reamintim, cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium” se va desfășura în Republica Moldova pentru a șasea oară. Traseul competiției circulare va trece de-a lungul străzilor principale ale orașului Chișinău și este perfect atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru bicicliștii începători.

Pentru a deveni participant la cursă, trebuie să alegeți una dintre cele trei distanțe și să vă înregistrați. În cadrul evenimentului, se va organiza și competiția de duathlon pentru copii „Kids Duathlon” și cursa distractivă tradițională „Velo Fun”.

Pentru mai multe informații despre evenimentul sportiv, accesați site-ul său oficial - criterium.md.