• Română
    • Русский
    • English

Sputnik Moldova – partener informațional internațional „Chișinău Criterium”

Pe 26 mai, străzile centrale ale orașului Chișinău vor găzdui din nou cea mai grandioasă cursă de ciclism din țară - „Chișinău Criterium”. Agenția de presă Sputnik sprijină acest eveniment sportiv și va acționa în calitate de partener informațional internațional.

Agenția de presă Sputnik este cunoscută ca un furnizor fiabil și de încredere de conținut informativ alternativ.

Activitatea acestei agenții de presă se bazează pe conceptul unei lumi multipolare, în care fiecare țară are propriile interese naționale, istorie, tradiții și cultură.

Spunem ceea ce alții trec sub tăcere”.

Sub marca Sputnik se publică zilnic un conținut media și audio unic în 32 de limbi, printre care: rusă, română, engleză, germană, chineză și persană. Redacțiile Sputnik, situate în cele mai mari capitale ale lumii, creează proiecte exclusive, publică știri relevante despre politica, cultura, economia și viața socială a țărilor și difuzează emisiuni radio pentru publicul local și străin.

Reamintim, „Chișinău Criterium” este o cursă circulară pe străzile principale ale orașului Chișinău pentru bicicliștii profesioniști și amatori, care se desfășoară pentru a șasea oară în Moldova. Pe data de 25 mai va avea loc și cursa tradițională distractivă de ciclism – „Velo Fun”, la care poate participa orice doritor.

Pentru mai multe informații despre viitoarea cursă de ciclism, accesați site-ul oficial al evenimentului.