• Română
    • Русский
    • English

Technosoft - partener titular al cursei de 30 de km din cadrul “Chișinău Criterium 2019”

Technosoft este partenerul titular pentru cursa de 30 de km din cadrul “Chișinău Criterium 2019” – cea mai mare cursă urbană de ciclism din Moldova, dedicată atât sportivilor profesioniști cât și amatorilor.

Fiind prezentă în Republica Moldova de peste 10 ani, compania Technosoft furnizează servicii profesionale de dezvoltare și testare a software-urilor către companiile internaționale. Fiind în continuă ascensiune, Technosoft își motivează angajații să devină din ce în ce mai buni.

Echipa companiei organizează dar și practică diverse activități sportive, fapt care nu doar că întărește spiritul de echipă, ci și promovează modul activ și sănătos de viață. Totodată, pe parcursul anului, angajaților le sunt  oferite recompense sub formă de reduceri la sălile de  fitness, întrucât compania este perfect conștientă de importanța echilibrului și beneficiile aduse de practicarea sportului în procesul activităților zilnice de la locul de muncă. 

Sportul este un mod de a trăi, o alegere pe care echipa Technosoft a făcut-o. 

Reamintim, cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium 2019” se desfășoară pentru a șasea oară în Republica Moldova. Traseul acestei curse de ciclism va trece, în mod tradițional, pe străzile principale ale orașului Chișinău. Pe data de 25 mai, în cadrul evenimentului, se va desfășura și cursa distractivă „Velo Fun”.

Pentru mai multe informații despre Chișinău Criterium 2019, accesați site-ul oficial al evenimentului.