• Română
    • Русский
    • English

Vă invităm la un antrenament de ciclism cu antrenorii clubului Sporter Bike


criterium, antrenament
Joi, 7 iulie 2016, va avea loc un antrenament de ciclism de la clubul Sporter Bike pentru toți doritorii, atât pentru începători, cât și pentru amatori, care doresc să se pregătească de cursa de ciclism Chisinau Criterium din aceasta toamnă. La eveniment pot participa și copii, care doresc să învețe să meargă pe bicicletă în mod corect.


Startul antrenamentului: 18:30.

Durata antrenamentului: 90 min.

Distanța: 5-15 km

Locul întâlnirii: parcul Valea Morilor, în parcarea de la Aventura Park.

Antrenamentul va decurge sub îndrumarea antrenorilor clubului Sporter: Andrei Vrabii și Victor Carțîn, care vor povesti despre tehnicile ciclismului, vor efectua un scurt instructaj și vor desfășura antrenamentul împrejurul lacului și pe teren accidentat.

Puteți să vă atrenați atât pe biciclete de șosea, cât și de Mountain biking.

Scopul antrenamentului este stabilirea gradului de pregătire sportivă a cicliștilor amatori și profesioniști înainte de competiția națională - Chisinau Criterium.

Pedalați cu noi! Casca de protecție este un accesoriu obligator!

Mai multe informații la numărul de telefon: 076 76 99 94.

Cursa de ciclism Chisinau Criterium 2016 va avea loc pe 18 septembrie, începând din parcul Afganilor (Râșcani). Participanții pot să concereze la proba Criterium pe biciclete de șosea (50 km) si mountain biking (35 km). În cadrul cursei va avea loc și turul ciclist Velo Fun (15 km) pentru toți doritorii.

Înregistrarea pentru competiție este disponibilă pe web-site-ul: criterium.md.